Voorjaarscompetitie

Lid worden
 • Voorjaarscompetitie 2021


  De inschrijving voor de tennis- en padelcompetitie is geopend. Teams kunnen zich aanmelden middels het inschrijfformulier dat verstuurd kan worden naar tc@tvschuytgraaf.nl. Wij hopen dat de competitie als weer vanouds kan plaatsvinden.

  Tennis
  Wij bieden net als voorgaan de jaren weer competitie aan op de vrijdagavond en zaterdag. Op de vrijdag spelen wqe alleen dubbels waarbij een eventuele 3e set een supertiebreak is. Op de zaterdag bieden wij voor de heren/damescompetitie zowel 4 enkels, in combinatie met 2 dubbels dan wel de dubbelcompetitie aan. Dubbels worden ook hier verkort gespeeld. Gemengde teams kunnen kiezen uit alleen dubbels dan wel dubbels met 2 enkelspelen (5 partijen).

  Speeldata: week 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21 en 22. 

  Padel
  Voor de Padelcompetitie zijn in de reguliere competitie mogelijkheden op de vrijdagavond, zaterdag of zondag. In totaal zijn er 5 speeldata: week 23, 24, 25, 23 en 27. Inschrijven per team. Per competitiedag worden 4 dubbels gespeeld.

  Dan is er ook nog een mogelijkheid om in te schrijven voor de Triple Double Competitie. Deze competitie zal gespeeld worden op vijf zondagen in spril en mei. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets per partij. Een team bestaat uiit drie spelers, iedere speler speelt 2 partijen. Dames en heren spelen met en tegen elkaar of gemengd. Data 11, 18, 25 april en 2 en 16 mei.

  Loting
  Voor zowel padel als tennis geldt dat er bij overinschrijving ploegen uitgeloot kunnen worden. Ploegen die uitgeloot worden zijn automatisch in de najaarscompetitie ingeloot. 

  Inschrijven
  Teams kunnen zich inschrijven tot en met 31 december 2020 via onderstaand inschrijfformulier dat verstuurd moet worden naar tc@tvschuytgraaf.nl.

  VOORJAARSCOMPETITIE_2021_INSCHRIJFFORMULIER.docx