Training

Lid worden
 • House of Tennis

   

  Bij House of Tennis kun je terecht voor trainingen op elk niveau: van beginnend tot clubkampioen. Daarbij houden we rekening met specifieke wensen van de speler. Onze trainers hebben jarenlange ervaring. En of je nu 4 of 85 jaar bent, zij weten elke keer weer plezier te combineren met het geven van de juiste trainingen.

   

  De lessen

  De trainers van House of Tennis houden bij het plannen van de lessen zoveel mogelijk rekening met jouw wensen. Alle informatie over de mogelijkheden, prijzen en lespakketten vind je hier: De Schuytgraaf - House of Tennis

  Om lessen te kunnen volgen, is een lidmaatschap van TPV Schuytgraaf vereist. Lid worden kan via de knop 'lid worden' op onze site. 

  Lesreglement
  Op alle lessen is het House of Tennis lesreglement van toepassing. Deze geeft informatie over het plannen van de lessen, inhalen, inschrijven, betalen en aansprakelijkheid. Het volledige reglement is via deze link te vinden.

   

  Betalen

  Je kan je lessen betalen via automatisch incasso (SEPA). Je kan ervoor kiezen om in 1 termijn te betalen of om in 3 termijnen te betalen. Het lesgeld wordt altijd aan het einde van de maand afgeschreven van de door jou aangegeven bankrekening.

  (jaarpakketten worden in 12 termijnen afgeschreven)


  Inschrijven

  Via deze link kun je je inschrijven. 

  Druk vervolgens op “inschrijven voor training”

  Heb je nog geen login? Dan kan je nu kiezen voor “meld je eerst aan”. Als je al een login hebt, dan kan je nu inloggen.

  Vervolgens kom je bij het inschrijfformulier. Je kunt er nu voor kiezen om jezelf of iemand anders (bijvoorbeeld je kind) in te schrijven.

  Wanneer je omlaag scrolt zie je de verschillende lespakketten staan.

  Bij het lespakket wat je kiest zie je direct ook de mogelijkheid om bij het veld “opmerkingen” eventuele wensen aan te geven.

  Alle informatie met betrekking tot de lessen van aankomend winterseizoen vind je hier: Flyer_TV_Schuytgraaf_wintertrainingen_2023.pdf