Parkinformatie

Lid worden
  • TV Schuytgraaf is in juli 2009 opgericht. Inmiddels staat er een volwassen vereniging met 8 verlichte smash court tennisbanen en 3 padelbanen, waarop het gehele jaar gespeeld kan worden. Er is veel gezelligheid, er wordt veel getennist en gepadeld en er worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Een vereniging kan niet zonder haar leden en zeker niet zonder vrijwilligers. Gelukkig zijn er veel vrijwilligers die samen TV Schuytgraaf zo succesvol maken. Een aantal vrijwilligers zijn geen lid van de tennisvereniging, maar willen graag meehelpen en meedenken.

    Met vele activiteiten zoals toernooien, competities, open dag, feestavonden en vele andere activiteiten is er altijd wel wat te doen. Klik hier voor een kalender met alle activiteiten die plaats zullen vinden.
    Voor de kinderen is er een speciaal lesprogramma opgesteld, Tenniskids, dat door professionele trainers gegeven wordt. Klik hier voor meer informatie over Tenniskids.

    Graag nodigen we iedereen via deze weg dan ook van harte uit om kennis te maken met TV Schuytgraaf en gebruik te maken van de gezelligste ontmoetingsplek in Schuytgraaf. We hopen u graag snel te begroeten op Sportpark Schuytgraaf!