Nieuws

Lid worden
 • Hier vind je het laatste nieuws over TV Schuytgraaf. Wil je graag op de hoogte blijven? Like ons dan op Facebook! 

 • Clubapp

  Heb je de Clubapp al? Sinds de zomer 2017 gebruiken we als tennisvereniging Schuytgraaf de Clubapp.  Deze app geeft veel mogelijkheden om het laatste nieuws, evenementen, toernooien etc te bekijken. Daarnaast heeft het ook mogelijkheden om een Tennismaatje te zoeken en heeft de App een agendafunctie waarin je altijd kunt zien of er competitie of andere activiteiten zijn waardoor de banen minder of niet beschikbaar zijn.. De app is te downloaden in  de Appstores en inlog is mogelijk via het mailadres dat bij de ledenadministratie bekend is. Download de App en blijf op de hoogte !

  Lees meer
 • Nieuwe Ledenpas

  Medio maart 2019 zal de KNLTB de nieuwe ledenpas weer verstrekken. Deze is vanaf dit nieuwe jaar 2 jaar geldig en op de pas zal de speelsterkte en het jaartal verdijnen van de pas. Na deze 2 jaar zal gekeken worden of de passen een nog langere geldigheidsduur krijgen. In 2019 geldt het spelersprofiel zoals deze op mijnKNLTB als legitimatie voor toernooien en competitie.

  Lees meer
 • Steun TV Schuytgraaf zonder dat het je iets kost!

  Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze club, zonder dat het je een cent extra kost! Boek een weekendje weg via Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd.nl en TV Schuytgraaf ontvangt geld in de clubkas. 

  Lees meer
 • Sportpodologie bij Huisman

  Onze sponsor Huisman beschikt nu over een sportpodoloog die ook de leden van TV Schuuytgraaf goed kan adviseren over het juiste schoeisel!

  Lees meer
  Sportpodologie bij Huisman
 • Kom bij het bardienst-team!

  Op een aantal avonden zijn er kleine teams die onderling de barbezetting regelen. Wil jij daar ook aan meedoen?

  Lees meer
  Kom bij het bardienst-team!
 • Club van 50

  Word ook sponsor van de club als lid van de Club van 50!

  Lees meer
 • Baanverlichting

  Graag na het tennissen het licht uit doen!

  Lees meer