Nieuws

Lid worden
 • Hier vind je het laatste nieuws over TV Schuytgraaf. Wil je graag op de hoogte blijven? Like ons dan op Facebook! 

 • Mail Knip Online

  Leden hebben een mail gehad vandaag van Mijn KNIP online. Dit is het opwaardeersysteem van de KNLTB-pas waarmee in de kantine naast de pinpas betaald kan worden. KNIP online is de nieuwe benaming van Le Credit Sportif waar vanuit eerder jaarlijks en de mailing werd gedaan. 

  Lees meer
 • Inschrijving Voorjaarscompetitie 2019 geopend !

  De inschrijving voor de Voorjaarscompeitie 2019 (Senioren) is geopend. De inschrijving sluit op 15 december 2018. Mochten er meer teams inschrijven dan geplaatst kunnen worden, dan volgt een loting waarbij ploegen die niet eerder zijn uitgeloot een grotere kans maken om uitgeloot te worden. Let op, een speler mag maar in -1- ploeg worden opgegeven. Het inschrijfformulier staat onder Senioren -> Voorjaarscompetitie.

  Lees meer
 • Steun TV Schuytgraaf zonder dat het je iets kost!

  Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze club, zonder dat het je een cent extra kost! Boek een weekendje weg via Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd.nl en TV Schuytgraaf ontvangt geld in de clubkas. 

  Lees meer
 • Invoering Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

  Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

   

  De AVG versterkt de positie van de betrokkenen (de mensen van wie gegevens worden verwerkt). Zij krijgen nieuwe privacy rechten en hun bestaande rechten worden sterker. Organisaties die persoonsgegevens verwerken krijgen meer verplichtingen.

   

  Het bestuur van TV Schuytgraaf wil jou via deze weg informeren over de wijze waarop de vereniging  de AVG in acht neemt.

  Lees meer
 • Update PADEL

  In januari 2016 zijn we met de gemeente in gesprek gegaan over de mogelijkheden om padelbanen te realiseren op ons sportpark. Zowel gemeente als ook de ALV waren positieg over de plannen om tot realisatie te komen. Hoe staat het er nu voor? Wij geven graag even de stand van zaken weer.

  Lees meer
 • Sportpodologie bij Huisman

  Onze sponsor Huisman beschikt nu over een sportpodoloog die ook de leden van TV Schuuytgraaf goed kan adviseren over het juiste schoeisel!

  Lees meer
  Sportpodologie bij Huisman
 • Kom bij het bardienst-team!

  Op een aantal avonden zijn er kleine teams die onderling de barbezetting regelen. Wil jij daar ook aan meedoen?

  Lees meer
  Kom bij het bardienst-team!
 • Club van 50

  Word ook sponsor van de club als lid van de Club van 50!

  Lees meer
 • Baanverlichting

  Graag na het tennissen het licht uit doen!

  Lees meer