Senioren

Lid worden
 • Ieder jaar doet een groot aantal leden van TV Schuytgraaf mee aan de KNLTB competities. Dit jaar spelen er seniorenteams op vrijdagavond en op zaterdag. 

  Spelregels voorjaarscompetitie


  Zorg dat je een compleet team hebt
  Zorg ervoor dat je beschikbaar bent op de bovenstaande competitiedagen. Mocht een team te weinig spelers hebben, dan dient het team zelf voor vervanging te zorgen. Een incompleet team is geen reden om de wedstrijd te verschuiven. Let er wel op dat de speelsterkte van de vervanger niet te veel afwijkt van de vaste teamleden. Bij twijfel neem contact op met de TC.


  Let op de tijdstippen
  Op mijnknltb zijn de tijdstippen van de competitiewedstrijden te vinden. De captain is verplicht om een paar dagen voor elke competitiedag de tijdstippen te controleren, en zijn/haar team te informeren.


  Competitieteams draaien een bardienst
  Om de bar tijdens de competitiedagen voldoende bezet te krijgen hebben we hulp van de leden nodig. Competitie spelen betekent dat je als team ingepland wordt voor een bardienst tijdens de competitie. Dit zal uiteraard op een andere dag zijn dan dat je competitie speelt.


  Elk team heeft een captain
  Elk team heeft een vaste captain die het aanspreekpunt is van het team. De captains krijgen een paar weken voor de competitiestart het programma, de tennisballen en de wedstrijdformulieren. De captain voert na elke thuiswedstrijd de uitslagen in op de website van de knltb.

   

  Elk team betaalt een competitiebijdrage (t.b.v. tennisballen, bondsbijdrage e.d.), dit bedrag wordt een maand voor de start van de voorjaarcompetitie gecommuniceerd met de captains.