Tossavond

Lid worden
 • VASTE TOSS-AVOND VOOR ALLE SPEELSTERKTES 

  TV Schuytgraaf heeft een gezellige en zeer goed bezochte toss-avond. 

  Senioren van alle speelsterkten kunnen hieraan deelnemen. Zeer geschikt voor als je nog niet helemaal bent ingeburgerd in onze gezellige tennisvereniging en graag andere leden wilt ontmoeten om samen te tennissen. Of gewoon omdat je graag eens met andere leden wilt tennissen. 

   

  De toss begint om 19.30 uur, maar je kunt iedere speelronde aansluiten. Bij binnenkomst in het clubhuis lever je je tennispas in bij de tossleider. De tossleider maakt koppels van iedereen die meedoet. Hierbij wordt gekeken naar je speelsterkte. Met degene aan wie je gekoppeld bent ga je de baan op en speel je tegen een ander koppel. Intussen vormt de tossleider nieuwe koppels voor de volgende speelronde. De koppels kunnen dames-, heren- of gemengde koppels zijn. Je kunt zoveel rondes meedoen als je zelf wilt. Als er veel deelnemers zijn, moet je misschien een rondje wachten. Maar dat geeft niets, je kunt dan even gezellig iets drinken.

   

  De speelrondes zijn:

  19.30 uur - 20.00 uur

  20.00 uur - 20.30 uur

  20.30 uur - 21.00 uur

  21.00 uur - 21.30 uur

   

  Het clubhuis is open vanaf 19.00 uur. Er staat een kopje koffie of thee klaar. Zorg dat je minimaal 10 minuten vóór aanvang van een speelronde aanwezig bent, zodat de organisatie tijd heeft om de partijen in te delen. Na afloop is het lekker uitblazen onder het genot van een drankje in het clubhuis.

  Vele handen maken het werk voor elkaar lichter en daarom zoeken wij leden die ons willen helpen met het begeleiden van de tossavond.  Aanmelden kan bij de tossleider op de tossavond.