Bestuur

Lid worden
 • Het bestuur heeft zich als doel gesteld de vereniging verder te laten groeien. Hoe groter de wijk, hoe groter de vereniging. Dat betekent een groei van het aantal leden door zichtbaarder te worden in de wijk en in de regio. Dat betekent meer gezelligheid door een betere bezetting van de bardienst met vrijwilligers en meer activiteiten op de kalender dan ooit. Dat betekent ook meer doen voor sponsoren (die we willen binnenhalen) met bijeenkomsten, aantrekkelijke aanbiedingen en een intensievere samenwerking door een win-win situatie te creëren.

   

  Wij proberen ons doel te bereiken door onze taken en verantwoordelijkheden met de uiterste zorgvuldigheid uit te voeren. Daarnaast vindt er veelvuldig overleg plaats met overige bestuurders en commissievoorzitters. Kort samengevat leidt de voorzitter de vereniging, is de secretaris verantwoordelijk voor alle officiële documenten en is de penningmeester verantwoordelijk voor de financiën.

   

  Het bestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging. In de Algemene Leden Vergadering leggen wij hierover verantwoording af aan alle leden. Iedereen is welkom, dus houd de kalender in de gaten!

   

  TPV Schuytgraaf is een vereniging die volledig afhankelijk is van haar vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers is er geen mogelijkheid om te tennissen of te padellen binnen Schuytgraaf. Het is daarom erg belangrijk dat veel mensen bereid zijn om te helpen. Dit kan op structurele basis, door bijvoorbeeld in een commissie plaats te nemen, of regelmatig achter de bar te staan, maar dit kan ook betekenen dat je af en toe helpt bij activiteiten en dergelijke. Als jij ook iets wilt doen voor TPV Schuytgraaf, mail dan naar info@tvschuytgraaf.nl: je wordt met open armen ontvangen.

   

  Wij hopen jullie regelmatig te mogen begroeten op het park, zowel om te tennissen als tijdens activiteiten!

  Het bestuur bestaat uit:

  Kees van Luijt (voorzitter)

  Susan Rave (secretaris)

  Dirk van Bree (penningmeester)

  Sjoerd van Boggelen (senioren)

  Bas Karsch (jeugd)

  Hans van der Linden (park/kantine, sponsoring en vrijwilligers)

  Salvatore Nijmeijer (padel)

  Kirsten Kranenburg