TV Schuytgraaf gaat samenwerken met Padel Brabant!

Lid worden
 • Beste padel-liefhebber,

   

  Ons ledenaantal voor padel is in anderhalf jaar tijd enorm gestegen! We maken momenteel, als vereniging, mooie stappen met het faciliteren van padel en alles wat daarbij hoort. Sinds het begin geeft Marianne van Zanten padelles op de dinsdagavond. Andere avonden zijn voor haar helaas niet mogelijk in verband met andere verplichtingen. Doordat het ledenaantal sterk toeneemt en ook de vraag naar padelles, hebben we gezocht naar een andere oplossing om padelles op een goede manier neer te zetten voor TV Schuytgraaf en we bedanken Marianne hartelijk voor haar inzet.

   

  We hebben gesprekken gevoerd met meerdere padelscholen en uiteindelijk is de keuze gevallen op Padel Brabant. Deze padelschool wordt geleid door Tess van Dinteren (Nederlands kampioene en de huidige nummer 1 van Nederland) en Joost Raamsdonk (voormalig speler van het Nederlands team). Zij zijn al zo'n 10 jaar helemaal gek van padel en sinds een aantal jaren hebben ze er hun full time werk van gemaakt. Met veel trots kondigen wij dan ook aan dat TV Schuytgraaf & Padel Brabant gaan samenwerken op het gebied van padel binnen de vereniging.

   

  Vanaf november 2020 bieden we padel training op onze vereniging aan in samenwerking met Padel Brabant. De trainingen worden verzorgd door Erwin Hilgerdenaar en Lycke Sturkenboom. Zij kunnen lesgeven aan beginnende spelers, maar ook aan zeer ervaren spelers. Zij zullen zich binnenkort voorstellen via onze website en social mediakanalen.

  Er is gekozen om de lessen aan te bieden in blokken van 8 trainingen per keer. Zo kan je relatief laagdrempelig de uitdaging aan gaan om je padel skills te ontwikkelen. Ook zullen er clinics en andere activiteiten georganiseerd worden wanneer de omstandigheden met het covid-19 virus dit weer toelaten. Voorlopig kunnen trainingen en vrij spelen met 4 personen doorgaan.

   

  Wil jij je padel skills verbeteren de komende tijd? 

  Schrijf je dan snel in voor de volgende padeltrainingen! Dit kan met een groep, maar dit kan ook individueel waarbij de trainers de groepsindeling zullen maken op basis van sterkte en voorkeur.

   

  Alle informatie en de mogelijkheid om in te schrijven, vind je op de website van Padel Brabant die speciaal voor TV Schuytgraaf is gemaakt:

   https://www.padel-brabant.nl/locaties/tv-schuytgraaf/

   Inschrijven voor de eerste trainingen kan tot en met 3 november. 

   

  Met sportieve groet,

  Padel Brabant & TV Schuytgraaf  Terug naar overzicht