Onze padel-leraren stellen zich voor..

Lid worden
 • Lycke Sturkenboom - van Hoeven 

   

  'Ik ben Lycke Sturkenboom – van Hoeven, geboren in 1988 in Tiel. Momenteel ben ik woonachtig in Maurik samen met mijn man Emil & mijn dochter Saar.
  Ik ben in 2018 gestart met padel, en ik was zoals zovelen, direct verslaafd!

  In de jaren voordat ik begon met padel heb ik op hoog niveau getennist. In de jeugd heb ik altijd nationaal gespeeld, waarbij de dubbel mijn specialisme is en was. 

  In de dubbel heb ik in het tennis categorie 2 behaald. Vijf jaar geleden besloot ik om te stoppen met tennis. Ik speelde dit al vanaf mijn 5e en had er minder plezier in. 

  Toen 2,5 jaar geleden padelbanen werden aangelegd in Tiel ben ik eens gaan kijken en trok deze sport mij direct. Snel een rally, technisch en tactisch, netspel, gezellig en enorm verslavend. 

  Kortom meteen verkocht en alle spullen aangeschaft. Speel padel zeker 2 á 3 per week, daarnaast nog toernooien, en kan aardig meekomen in de hoogste dames categorieën in Nederland.

  Voordat mijn dochter geboren werd in mei 2020 was ik werkzaam bij een groot technisch bedrijf als Marketingmanager. 

  Sinds dat zij geboren is heb ik het roer omgegooid en ben ik gestart met het geven van padel les – iets wat ik écht leuk vind.

  Vanaf november 2020 ga ik aan de slag als padel lerares bij Padel Brabant en TV Schuytgraaf. Ik kijk ernaar uit!'

   

  Erwin Hilgerdenaar

   

  'Ik ben Erwin Hilgerdenaar, 31 jaar alweer. Ik ben een geboren en getogen Bosschenaar en heb hier sinds 2019 een eigen huis samen met mijn vriendin. Ik speel padel sinds 2010 en heb een aantal jaren ons land mogen vertegenwoordigen op diverse internationale toernooien samen met de rest van het Nederlands team. 

  Voordat ik padel ontdekte tenniste ik op aardig niveau, met als hoogste ranking 3.2 in het dubbelspel. Ik ben ondertussen al meer dan 20 jaar lid bij TPC Maaspoort in Den Bosch en speel hier met veel plezier tennis- en padel competitie. Sinds de banen in Den Bosch gelegd zijn ben ik al enthousiast over padel en ben ik fanatiek gaan spelen. 

  Lesgeven doe ik al jaren, ik ben ooit begonnen met tennisles, wat daarna overging in padel les en uiteindelijk ook nog voetbaltrainer/coach. Mijn padel licentie heb ik in Spanje behaald. De afgelopen jaren heb ik veel voetbaltraining gegeven maar ik wil graag terug naar het geven van padel les. 
   
  Tot snel op de padel baan!'