Nieuwe hoofdtrainer Koen de Groot stelt zich voor..

Lid worden
 • Hallo allemaal,

  Jullie hebben onlangs kunnen lezen dat ik de nieuwe hoofdtrainer van TV Schuytgraaf zal worden met ingang van de komende lescyclus.

  Met veel plezier stel ik mezelf aan jullie voor: Mijn naam is Koen de Groot en ik ben 42 jaar oud.
  Ik woon sinds 2 jaar in Arnhem. Hiervoor heb ik mijn hele leven in Rosmalen gewoond.

  Op mijn tiende ben ik begonnen met tennissen en stond ik het liefst iedere dag op de tennisbaan.
  Uiteindelijk ben ik een ‘drietje’’geworden en heb ik een paar jaar geprobeerd om mee te komen op de Nationale Ranglijst. Zo’n 25 jaar geleden ben ik het trainersvak in gegaan, hetgeen ik nog steeds met veel heel plezier uitoefen. Ik heb aan beginnende en gevorderde tennissers op verschillende niveaus lesgegeven en streef er naar om op een leuke en gezellige manier jullie weer verder te helpen in de mooie sport die tennis heet.

  Ik ben al een aantal keren langs geweest op de vereniging en heb daarbij gemerkt dat TV Schuytgraaf een leuke, gezellige en sfeervolle club is met sportieve en vriendelijke leden.

  Helaas is het door corona nu even lastig om jullie allemaal direct persoonlijk te ontmoeten.
  Gelukkig zal ik een groot aantal van jullie al snel ontmoeten op de baan tijdens de lessen! De andere TV Schuytgraaf-leden hoop ik zo spoedig mogelijk op of naast de baan te spreken.

  Tot slot wil ik natuurlijk Twan Peters bedanken voor de keurige overdracht en de jaren aan opbouwen op de club. Grote complimenten!! Ik wens hem alle succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging.

  Hopelijk tot snel .. en be safe!!

  Groetjes,

  Koen de Groot

  House of Tennis  Terug naar overzicht