Michel Lentjes nieuwe hoofdtrainer TV Schuytgraaf

Lid worden
 • Mijn naam is Michel Lentjes en wil me even voorstellen. Als nieuwe trainer bij het House of Tennis - team mag ik me vanaf 1 oktober Hoofdtrainer van de Schuytgraaf noemen.

  Ik kijk er erg naar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan na ongeveer 35 jaar actief te zijn als trainer en coach en in het bezit van mijn A, B en C-licentie nu weer als hoofdtrainer op de club te staan. 

   

  Mijn eigen tenniscarrière startte op 10-jarige leeftijd en eigenlijk is tennis altijd een groot gedeelte van mijn leven mijn allergrootste passie geweest.

  Na mijn carrière als speler ben ik eigenlijk direct les gaan geven. Eerst op een club, daarna bij een aantal grote tennisscholen, tot aan een van de grootste uit Amerika waar ik 7 jaar trainer ben geweest. Daarnaast werk ik op dit moment samen met Aniek van Koot, een dame die acteert in het rolstoeltennis. Ik coach en begeleid haar al 5 jaar met als mooie prestatie het winnen van Wimbledon 2019 in het enkelspel en afgelopen jaar goud op de Paralympische spelen in Tokyo.

  Dus een behoorlijk gevarieerde geschiedenis en een rijke ervaring op verschillende niveaus.

   

  Ik kijk er naar uit om op de Schuytgraaf me bezig te houden met het verhogen van het spelplezier en het verbeteren van jullie tennisprestaties en het lijkt me leuk om dat in een situatie te doen die een mooie grote familie uitdraagt.    Terug naar overzicht