Lidmaatschapsvormen

Lid worden
 • Lidmaatschapsvormen

  De padelbaan is in 2019 vrij toegankelijk voor tennisleden van TV Schuytgraaf. Ook is het mogelijk om van de padelbanen gebruik te maken voor spelers die geen lid zijn:

  • Lidmaatschap padel: spelers die geen tennislid willen worden, maar wel onbeperkt van de padelbanen gebruik willen maken, bieden we een padel lidmaatschap. De contributie voor het lidmaatschap bedragen € 130,- per jaar. Materiaal is vrij verkrijgbaar bij de bar tegen een borg.
  • Lidmaatschap padel en tennis: spelers die graag willen tennissen en padellen, betalen met ingang van het seizoen 2020/2021 een contributie van € 200,- per jaar. Tot april 2020 kunnen alle tennisleden ook gebruik maken van de padelbaan.
  • Losse baanhuur: De padelbanen zijn niet los te huren. Je bent altijd welkom een keer padel te proberen. Dit kan door middel van een introductie pasje samen met iemand die al lid is (maximaal 2 keer) of door maximaal 2 keer mee te doen met de tossavond op maandagavond.

  Daarnaast worden er diverse clinics en proeflessen georganiseerd om kennis te maken met deze sport. Op deze manier proberen we mensen kennis te laten maken met deze leuke sport. Indien je overtuigd bent, kan je lid worden van de vereniging en zo vaak padellen als je wilt.