Kom bij het bardienst-team!

Lid worden
 • Inmiddels is de najaarscompetitie weer begonnen op vrijdagavond en zaterdag en zijn velen weer aan het tennissen. Tijdens de competitiedagen is het een drukke bedoeling, zo ook in onze kantine!

  Gelukkig zijn alle teams bereid om hun steentje bij te dragen en draaien een aantal afgevaardigden  van de verschillende teams bardienst samen met Pierre, de vaste barman. Al met al dus goed geregeld.

  Doordeweeks wordt er van maandagavond tot donderdagavond getraind. Ook dan is het prettig een drankje te kunnen nuttigen na de training. Pierre verzorgt ook deze avonden met plezier de bardienst. Echter, de belasting is ook groot. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die zo’n 1 á 2 keer in de 2 maanden bardienst zouden willen draaien op een vaste avond. Om de coördinatie rondom de bar en de kantine te (waar)borgen is Wendie van Uuden als bar coördinator aangesteld. Wendie zal de vaste contactpersoon zijn omtrent alle bar- en kantine werkzaamheden. Zij communiceert met Pierre alle regelzaken en afspraken die er gemaakt worden en/of overgedragen moeten worden rondom de bar.

  Vanuit de ervaring dat mensen laten weten niet te vaak bardienst te willen draaien, is er het volgende voorstel:

  • Wanneer je je aanmeldt voor een bardienst draai je dienst op een vaste avond van de week.Die dienst draai je in een vast groepje waarin je kunt rouleren. Dat maakt mogelijk dat je maar 1x in de maand of 1x in de 2 maanden aan de beurt bent. (hoe groter de groep, hoe minder vaak je aan de beurt bent).
  • Het werken in een vaste groep zorgt ervoor dat je elkaar kunt vragen onderling te ruilen wanneer je een keer een dienst niet kan. Daarnaast geeft het je de gelegenheid je collega bardienst beter te leren kennen en hoef je niet steeds met iemand anders samen te werken.
  • Daarnaast ontstaat er voor jezelf een vaste routine van de werkzaamheden achter de bar.

  Inmiddels is er een start gemaakt met het werven van vrijwilligers voor de bardienst. Tijdens het Rembert Open Toernooi heeft zich een aantal vrijwilligers aangemeld bij Wendie. In de hal bij het afhangbord hangt een formulier waarop je je kunt aanmelden wanneer je als vrijwilliger bardiensten zou willen draaien. Daarnaast zal Wendie je ook persoonlijk kunnen benaderen met de vraag of je bardienst zou willen draaien.  Terug naar overzicht