Inschrijven zomerlessen 2021

Lid worden
 • Hierbij de informatie van House of Tennis over de lessen in de zomer van 2021.


  House of Tennis

   

  Bij House of Tennis kun je terecht voor trainingen op elk niveau: van beginnend tot clubkampioen. Daarbij houden we rekening met specifieke wensen van de speler. Onze trainers hebben jarenlange ervaring. En of je nu 4 of 85 bent, zij weten elke keer weer plezier te combineren met het geven van de juiste trainingen.

   

  De lessen

  De trainers van House of Tennis houden bij het plannen van de lessen zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Op pagina 3 vindt u een overzicht van het lesrooster.

   

  Betalen

  Onze standaard betaalmethode is via automatische incasso. U kunt kiezen uit 1 termijn of 3 termijnen. Het bedrag zal rond de 15e van elke maand worden afgeschreven. 

   

  Lesreglement

  Op alle lessen is het House of Tennis lesreglement van toepassing. Deze geeft informatie over het plannen van de lessen, inhalen, inschrijven, betalen en aansprakelijkheid. Het volledige reglement is via deze link te vinden.


  Inschrijven

  Via deze link kunt u zich inschrijven. Na het inloggen kiest u bij vereniging: TV Schuytgraaf. Op het inschrijfformulier kunt u bij het veld ‘opmerkingen’ bijzonderheden aangeven.

   

  LET OP: de inschrijvingsperiode sluit op 5 maart 2021!


  LESPAKKETTEN: