Huisman Sport Clubkampioenschappen 2019 .. Inschrijven maar!

Lid worden
 • Van 17 maart  t/m 23 maart zijn de Huisman Sport2000 Clubkampioenschappen waar iedereen aan kan meedoen! Als je nog nooit een echte wedstrijd hebt gespeeld is dit een mooie gelegenheid om hier kennis mee te maken. Als je net nieuw bent bij TV Schuytgraaf kun je op dit toernooi mooi nieuwe tennis contacten op doen en kennis maken met de club.

   

  Ook voor de jeugd van TV Schuytgraaf zullen Clubkampioenschappen worden georganiseerd zodat ook zij onderling de krachten kunnen meten en andere leden kunnen leren kennen. 

   

  Even ter aanvulling:

  - Dit jaar zullen de resultaten niet meetellen voor de KNLTB-ranking zodat je niet meteen als een baksteen zakt als het een keertje tegenzit.

  -- We weten dat iedereen altijd nogal last minute inschrijft.. maar voor de organisatie is wel prettig als iedereen het iets eerder doet zodat we kunnen proberen alle onderdelen door te laten gaan. Denk in ieder geval bij de verhinderingen aan je tennisles - alle lessen gaan gewoon door tijdens het toernooi.

   

  Je kunt je zoals gewoonlijk inschrijven voor de senioren, maar ook voor de junioren clubkampioenschappen via www.toernooi.nl.  Terug naar overzicht