Breaking news: Padel? Jawel!

Lid worden
 • Update padel 

  Tijdens de laatste update hebben we aangegeven dat we een deadline voor duidelijkheid bij de gemeente hebben neergelegd. We wilden graag voor 1 april duidelijkheid over de padelbanen. 


  Het bestuur is trots om mede te delen dat op 11 april het contract is getekend door de gemeente om 2 padelbanen aan te leggen op ons sportpark! Als alles mee zit, zullen de banen opgeleverd worden tijdens ons open toernooi van 8 juni t/m 16 juni 2019. 


  Na ruim 3 jaar bezig te zijn geweest met het realiseren van de padelbanen, is er nu akkoord op een plan wat op alle fronten gunstiger is dan het gepresenteerde plan tijdens de ALV van 28 september 2016. Op onderstaand plaatje is te zien hoe de banen komen te liggen (in het blauw). De banen komen dichter bij elkaar te liggen en de bestaande oefenkooi blijft behouden. 


  Met de gemeente is afgesproken dat we de banen huren waarbij we kosteloos per jaar de huur kunnen opzeggen. De financiële risicos worden voor TV Schuytgraaf daarmee zoveel mogelijk beperkt. Ook is de overeengekomen huurprijs aanzienlijk lager dan in eerste instantie werd aangenomen. 


  Binnenkort zullen we meer communiceren over de tarieven van de lidmaatschappen (tennis, padel of allebei) en de mogelijkheden om te spelen etc. Ook zal er tijdens de volgende ALV (in mei) aandacht zijn voor padel. We hebben de intentie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze leuke sport. 


  Wil je graag helpen bij het communiceren en opzetten van zaken omtrent padel? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken! Stuur dan een mailtje naar info@tvschuytgraaf.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 


  Als er vragen zijn over padel of iets anders aangaande de vereniging, schiet dan iemand van het bestuur aan of mail ons, we beantwoorden alle vragen graag. 


  Met sportieve groet,

  Het bestuur van TV Schuytgraaf

  Terug naar overzicht